Doctors for Covid Ethics για εμβόλια COVID: Περιττά, Αναποτελεσματικά και Επικίνδυνα

Doctors for Covid Ethics

Γιατροί, επιστήμονες και ερευνητές από 30 χώρες που υπερασπίζονται την ιατρική ηθική, την ασφάλεια των ασθενών και τα ανθρώπινα δικαιώματα ως απάντηση στην COVID-19.

Οι Doctors for Covid Ethics έχουν απευθύνει τρεις ανοιχτές επιστολές στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΜΑ) σχετικά με τους κινδύνους των εμβολίων για την COVID-19. Σ’ αυτές παραθέτουν αποδεικτικά στοιχεία σύμφωνα με τα οποία οι κίνδυνοι των θρομβώσεων (πήξη του αίματος), των αιμορραγιών και των ανωμαλιών των αιμοπεταλίων αποκλείστηκαν σκοπίμως από τις νόμιμες κλινικές δοκιμές των εμβολίων πριν από τη χρήση τους στους ανθρώπους.

Η πρώτη επιστολή τους: 1 Μαρτίου 2021 (εδώ).

Η απάντηση του EMA: 23 Μαρτίου 2021( εδώ). 

Η ανταπάντησή τους: 30 Απριλίου 2021 (εδώ)

Η σύνοψη όλων σε δελτίο τύπου εδώ . 

Συγκρίνετε το ηθικό και επιστημονικό βάρος των γιατρών και των ερευνητών που υπηρετούν τη γνήσια επιστήμη με την τραγική «ηθική» και «επιστημονική» ελαφρότητα εκείνων που υπηρετούν την εκπορνευμένη «επιστήμη» του φαρμακοβιομηχανικής συμμορίας (Καρτέλ).

Και επιπλέον, σκεφτείτε ότι όλα ανεξαιρέτως τα «πολιτικά» κόμματα στην Ελλάδα που συνθέτουν την κουρελού ενός ιδιόμορφου (δήθεν πολιτικού) τουρκο-βαλκανικού «μπαρόκ», ακολουθώντας τον «σιδερένιο νόμο της καρέκλας», συντάχθηκαν ομόφωνα με την εγκαθίδρυση στην Ελλάδα του Ολοκληρωτικού Θεραπευτικού Κράτους που επέβαλε η παγκοσμίως μια ασημαντότατη μειοψηφία των «ιδιοκτητών του πλανήτη».

Όλα ανεξαιρέτως τα εν λόγω (απο)κόμματα συνέργησαν ομοφώνως στην καταστροφή της οικονομίας και της κοινωνίας (με την επιβολή των lockdown, του φίμωτρου, της «απόστασης», της απαγόρευσης των μετακινήσεων, και στην καταρράκωση της δημοκρατίας και στην καταπάτηση των θεμελιωδών συνταγματικών δικαιωμάτων και ελευθεριών του ελληνικού λαού και, κυρίως, του θεμελιώδους ανθρώπινου δικαιώματος (του δικαιώματος στην ενημερωμένη συναίνεση), παραβιάζοντας κατάφωρα τον Κώδικα της Νυρεμβέργης.

Όλα ανεξαιρέτως υιοθέτησαν χωρίς γνώση, χωρίς περίσκεψη και χωρίς αιδώ το δόγμα ότι «δεν υπάρχει εναλλακτική στα εμβόλια» με την ίδια ακριβώς εθελοδουλία που είχαν υιοθετήσει προηγουμένως το δόγμα ότι «δεν υπάρχει εναλλακτική στα μνημόνια».

Και όλα ανεξαιρέτως, είναι υπόλογα για εγκλήματα εναντίον της ανθρωπότητας και -ίσως, μια μέρα- κληθούν να λογοδοτήσουν σε μια Νέα Νυρεμβέργη.

Δυστυχώς «δεν υπάρχει μόνο κάτι σάπιο στην ελληνική Δανιμαρκία». Είναι εξ ολοκλήρου σάπια από τη συγκρότησή της.

Κ.Γ.

«Είναι τρομακτική και ανησυχητική η γοητεία που προκαλούσε το γεγονός ότι τεράστια ψέματα και τερατώδεις αναλήθειες μπορούν σε τελευταία ανάλυση να καθιερωθούν ως αναμφισβήτητα γεγονότα… ότι η διαφορά ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα μπορεί να πάψει να είναι αντικειμενική και να γίνει απλή υπόθεση δύναμης και πονηριάς, πίεσης και αδιάκοπης επανάληψης…»

Hannah ArendtThe Origins of Totalitarianism, 1951 (ελλ. Έκδ. 1988, σ. 73)

 

«Είναι πιο εύκολο να ξεγελάσετε τους ανθρώπους από ό,τι να τους πείσετε ότι έχουν ξεγελαστεί».

Μαρκ Τουέιν

  • Dr Sucharit Bhakdi, MD. Ομότιμος Καθηγητής Ιατρικής Μικροβιολογίας και Ανοσολογίας, Πρώην Πρόεδρος, Ινστιτούτου Ιατρικής Μικροβιολογίας και Υγιεινής.
  • Dr Michael Yeadon, MD. Βιοχημικός και τοξικολόγος. PhD στη Φαρμακολογία. Πρώην Αντιπρόεδρος της Pfizer και Επικεφαλής Επιστήμονας του τμήματος Αλλεργιών και Αναπνευστικών Νόσων της Pfizer Global R&D

Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο εδώ. Αρχειοθετημένο εδώ.