Το πανεπιστήμιο Johns Hopkins επιβεβαιώνει ότι οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν το εμβόλιο!

Οι περισσότεροι Αμερικανοί, όπως και το μεγαλύτερο κομμάτι της ανθρωπότητας, λένε όχι στα εμβόλια για τον Covid-19 παρά τις φασιστικές προσπάθειες της παγκόσμιας Ελίτ να τα επιβάλλει.

Εν τέλη όμως ενδέχεται η άρνηση του εμβολιασμού ίσως να μην έχει μεγάλη σημασία, επειδή τα εμβόλια θα μπορούσαν να εξαπλωθούν μόνα τους , πράγμα που σημαίνει ότι οι εμβολιασμένοι θα μπορούσαν να εμβολιάσουν αποτελεσματικά τους μη εμβολιασμένους απλά….. «πέφτοντας» πάνω τους.

Το Πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς είναι ένα ιδιωτικό ερευνητικό πανεπιστήμιο των ΗΠΑ, στη Βαλτιμόρη. Το Τζονς Χόπκινς διατηρεί πανεπιστημιουπόλεις και σε άλλα μέρη της πολιτείας Μέριλαντ, στην πρωτεύουσα Ουάσινγκτον, στην Ιταλία, στην Κίνα και στη Σιγκαπούρη.

Η εφημερίδα του Johns Hopkins University (JHU) εξηγεί πώς τα αυτοαποδομημένα εμβόλια έχουν σχεδιαστεί για να εξαπλωθούν τόσο από εμβολιασμένους όσο και από μη εμβολιασμένους πληθυσμούς.

Ακόμα κι αν παραλείψετε τον εμβολιασμό, με άλλα λόγια, θα μπορούσατε να καταλήξετε να εμβολιαστείτε από κάποιον με τον οποίο έρχεστε σε επαφή και έχει εμβολιαστεί πρόσφατα.

Δεδομένου ότι δεν υπάρχει ακόμη πραγματική απόδειξη ότι αυτοί οι ιοί εξαπλώνονται ακόμη και στον αέρα, ποιος είναι πραγματικά υπεύθυνος για τη διάδοση κάποιων ασθενειών σε ολόκληρη την κοινωνία; Η απάντηση είναι ο εμβολιασμένος.

«Τα αυτοδιάχυτα εμβόλια – επίσης γνωστά ως μεταδοτικά ή αυτοαναπαραγόμενα εμβόλια – είναι γενετικά σχεδιασμένα ώστε να μετακινούνται μέσω πληθυσμών με τον ίδιο τρόπο όπως οι μεταδοτικές ασθένειες, αλλά αντί να προκαλούν ασθένειες, παρέχουν προστασία», εξηγεί το έγγραφο του JHU.

«Το επιστημονικό όραμα είναι ότι ένας μικρός αριθμός ατόμων στον πληθυσμό-στόχο θα μπορούσε να εμβολιαστεί και το στέλεχος του εμβολίου θα κυκλοφορούσε τότε στον πληθυσμό σαν παθογόνος ιός. Αυτά τα εμβόλια θα μπορούσαν να αυξήσουν δραματικά την κάλυψη του εμβολίου σε πληθυσμούς ανθρώπων ή ζώων χωρίς να απαιτούν τον εμβολιασμό κάθε ατόμου.»

Η εργασία συνεχίζει να εξηγεί τους δύο διαφορετικούς τύπους εμβολίων αυτοδιάδοσης:

α)εμβόλια ανασυνδυασμένων φορέων και β)εμβόλια ζωντανών ιών. Φαίνεται σαν τα εμβόλια Covid-19 να είναι η πρώτη κατηγορία.

«Τα εμβόλια ανασυνδυασμένου φορέα συνδυάζουν τα στοιχεία ενός παθογόνου ιού που προκαλούν ανοσία (αφαίρεση του τμήματος που προκαλεί ασθένεια)», εξηγεί το έγγραφο.

«Ο κυτταρομεγαλοϊός είναι ένας υποψήφιος φορέας για ανασυνδυασμένα εμβόλια επειδή είναι ιδιαίτερα ειδικός για το είδος και είναι μέτρια μεταδοτικός.»

Το πλήρες έγγραφο είναι διαθέσιμο για προβολή εδώ και εδώ. Αρχειοθετημένο εδώ.

Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο εδώ. Αρχειοθετημένο εδώ.