Η Σκόπιμη Συσκότιση για την Ιβερμεκτίνη στην Ινδία

Του Justus R Hope, MD. μέσω του TheDesertReview.com – Αναδημοσίευση εδώ, αρχεiοθετημένο εδώ.

The Catholic Church's trial of Galileo

Τα νέα για την νίκη της Ινδίας επί της παραλλαγής Δέλτα πρέπει να είναι κοινή γνώση. Είναι εξίσου αδιαμφισβήτητο όσο η μύτη στο πρόσωπο μας. Είναι τόσο σαφές όταν κοιτάζει κανείς τα γραφήματα που κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί.

Ωστόσο, για κάποιο λόγο, δεν μας επιτρέπεται να μιλάμε για αυτό. Έτσι, για παράδειγμα, η Βικιπαίδεια (Wikipedia) δεν μπορεί να αναφέρει τις μετα-αναλύσεις από τον Δρ Tess Lawrie ή τον Δρ Pierre Kory που δημοσιεύτηκαν στο American Journal of Therapeutics και που έχουν αξιολογηθεί από ομοτίμους (peer-reviewed).

Η Βικιπαίδεια δεν επιτρέπεται να δημοσιεύει την πρόσφατη μετα-ανάλυση για την Ιβερμεκτίνη που γράφτηκε από τον Δρ Andrew Hill. Επιπλέον, δεν επιτρέπεται να πούμε τίποτα σχετικά με την σελίδα www.ivmmeta.com που δείχνει τις 61 μελέτες που περιλαμβάνουν 23.000 ασθενείς, οι οποίες αποκαλύπτουν έως και 96% μείωση του θανάτου [προφύλαξη] με Ιβερμεκτίνη.

Μπορείτε να δείτε την προκατάληψη στη Βικιπαίδεια πηγαίνοντας στις σελίδες “συζήτησης” για κάθε θέμα και διαβάζοντας για τις σφοδρές προσπάθειες των συντακτών να προσθέσουν αυτά τα γεγονότα και την ψυχρή άρνηση και κατάρριψη τους από τους “ανώτερους” συντάκτες που εκτελούν κάποια ατζέντα. Και αυτή η ατζέντα δεν είναι πίστη στην υγεία σας.

Ο εύκολος τρόπος για να διαβάσετε τη σελίδα “συζήτηση” σε οποιοδήποτε θέμα της Βικιπαίδειας είναι να κάνετε κλικ στο επάνω αριστερό κουμπί “συζήτηση”. Ο καθένας μπορεί στη συνέχεια να αναθεωρήσει τις συζητήσεις των συντακτών.

Υπάρχει συσκότιση σε κάθε συζήτηση για το πώς η Ιβερμεκτίνη νίκησε τον COVID-19 στην Ινδία. Όταν συζητούσα τον τρομερό κλοιό στον οποίο βρέθηκε η Ινδία στις αρχές του τρέχοντος έτους με 414.000 κρούσματα ημερησίως, και πάνω από 4.000 θανάτους την ημέρα, και πώς εξατμίστηκε αυτό μέσα σε πέντε εβδομάδες από την προσθήκη ιβερμεκτίνης, με ρωτούν συχνά: “Αλλά γιατί αυτό δεν αναφέρεται αυτό στις ειδήσεις;”

Ναι ακριβώς. Αναρωτηθείτε γιατί η επιτυχία της Ινδίας ενάντια στην παραλλαγή Δέλτα με την Ιβερμεκτίνη είναι ένα τόσο καλά φυλαγμένο μυστικό από το NIH (National Institutes of Health, Η.Π.Α.) και το CDC (Centers for Disease Control, Η.Π.Α.). Δεύτερον, αναρωτηθείτε γιατί κανένα μεγάλο μέσο ενημέρωσης δεν ανέφερε αυτό το γεγονός, αλλά αντίθετα, προσπάθησε να σας μπερδέψει με ψευδείς πληροφορίες λέγοντας ότι οι θάνατοι στην Ινδία είναι 10 φορές μεγαλύτεροι από τις επίσημες αναφορές.

Ισως το NPR προσπαθεί τόσο σκληρά επειδή είναι ουσιαστικά ένα συστημικό / κρατικό φερέφωνο. Η αμερικανική κυβέρνηση είναι προσηλωμένη στα εμβόλια με τον ενθουσιασμό της Καθολικής Εκκλησίας του 17ου αιώνα που είχε σαν δόγμα ένα γεωκεντρικό μοντέλο του σύμπαντος και αμφισβητούσε τον Γαλιλαίο. Ο ισχυρισμός ότι οι αριθμοί της Ινδίας είναι ανακριβείς μπορεί να αποσπάσει την προσοχή από τη συντριπτική επιτυχία της Ιβερμεκτίνης.

Αλλά τελικά, η αλήθεια έχει σημασία. Είχε σημασία το 1616 και έχει σημασία το 2021.

Τα γραφήματα και τα δεδομένα από τη βάση δεδομένων του CSSE (Center for Systems Science and Engineering) του Πανεπιστημίου Johns Hopkins δεν λένε ψέματα. Αντίθετα, παρέχουν ένα συναρπαστικό ίχνος αλήθειας που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, ούτε το NIH αλλά ούτε το CDC, το FDA (Food and Drug Administration, Η.Π.Α.) και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ).

Ακριβώς όπως ο Γαλιλαίος απέδειξε με το τηλεσκόπιο του ότι η γη ΔΕΝ ήταν το κέντρο του σύμπαντος το 1616. Σήμερα, τα δεδομένα από την Ινδία δείχνουν ότι η ιβερμεκτίνη είναι αποτελεσματική, πολύ περισσότερο από τα εμβόλια. Δεν αποτρέπει μόνο τον θάνατο, αλλά αποτρέπει επίσης τις λοιμώξεις από COVID και είναι επίσης αποτελεσματικό κατά της παραλλαγής Δέλτα.

Το 1616, δεν μπορούσατε να δημιουργήσετε τις τηλεσκοπικές εικόνες του Δία και των φεγγαριών του σε τροχιά, ούτε θα μπορούσατε να παραποιήσετε τις εικόνες σε σχήμα ημισελήνου της Αφροδίτης και του Ερμή. Αυτά απέδειξαν ότι η γη ΔΕΝ ήταν το κέντρο του Σύμπαντος – μια αλήθεια που η Καθολική Εκκλησία δεν μπορούσε να επιτρέψει.

Ομοίως, η μαζική πτώση των κρουσμάτων και των θανάτων στην Ινδία σε σχεδόν μηδέν μετά την προσθήκη της Ιβερμεκτίνης απέδειξε την αποτελεσματικότητα του φαρμάκου. Αυτή είναι μια αλήθεια που το NIH, το CDC και το FDA δεν μπορούν να επιτρέψουν επειδή θα έθετε σε κίνδυνο την πολιτική τους για τα εμβόλια.

Δεν πειράζει ότι η Ιβερμεκτίνη θα έσωζε περισσότερες ζωές με πολύ λιγότερο κίνδυνο, πολύ λιγότερο κόστος και θα τελείωνε γρήγορα την πανδημία.

Ας δούμε το μπορντό χρώμα στο γράφημα της πολιτείας Ουτάρ Πραντές (Uttar Pradesh). Αρχικά, επιτρέψτε μου να ευχαριστήσω τον Juan Chamie, έναν εξαιρετικά σεβαστό αναλυτή δεδομένων με έδρα το Κέιμπριτζ, ο οποίος δημιούργησε αυτό το γράφημα από τα δεδομένα του JHU CSSE. Το Ουτάρ Πραντές είναι μια πολιτεία στην Ινδία που περιλαμβάνει 241 εκατομμύρια ανθρώπους. Ο πληθυσμός των Ηνωμένων Πολιτειών είναι 331 εκατομμύρια άνθρωποι. Επομένως, το Ουτάρ Πραντές μπορεί να συγκριθεί με με τα 2/3 του πληθυσμού μας στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αυτά τα δεδομένα δείχνουν πώς η Ιβερμεκτίνη έριξε τα κρούσματα και τους θανάτους του COVID -19 – που γνωρίζουμε ότι ήταν παραλλαγή Δέλτα – σχεδόν στο μηδέν εντός εβδομάδων. Ένας πληθυσμός συγκρίσιμος με τις ΗΠΑ πήγε από περίπου 35.000 κρούσματα και 350 θανάτους την ημέρα σε σχεδόν ΜΗΔΕΝ εντός εβδομάδων από την προσθήκη της Ιβερμεκτίνης στο πρωτόκολλό τους.

Συγκριτικά, οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι το χαμηλότερο γράφημα. Στις 5 Αυγούστου, εδώ στις καλές Η.Π.Α., ευλογημένες με τα λαμπρά εμβόλια, έχουμε 127.108 νέα κρούσματα την ημέρα και 574 νέους θανάτους.

Ας δούμε τους αριθμούς της 5ης Αυγούστου από το Ουτάρ Πραντές με τα 2/3 του πληθυσμού μας. Το Ουτάρ Πραντές, χρησιμοποιώντας Ιβερμεκτίνη, είχε συνολικά 26 νέα κρούσματα και ακριβώς ΤΡΕΙΣ θανάτους. Οι ΗΠΑ χωρίς Ιβερμεκτίνη έχουν ακριβώς 4889 φορές περισσότερα κρούσματα ημερησίως και 191 φορές περισσότερους θανάτους από το Ουτάρ Πραντές με Ιβερμεκτίνη.

Δεν είναι καν κοντά. Οι χώρες έχουν επιτυχία αντιμετώπισης τάξεις μεγέθους καλύτερα με την ιβερμεκτίνη. Μπορεί να είναι συγκρίσιμο με τη διαφορά του ταξιδιού με αυτοκίνητο έναντι άμαξας με άλογο.

Ουτάρ Πραντές με Ιβερμεκτίνη: Πληθυσμός 240 εκατομμύρια [4,9% πλήρως εμβολιασμένος]
Ημερήσια κρούσματα COVID: 26
Ημερήσιοι θάνατοι από COVID: 3

Οι Ηνωμένες Πολιτείες χωρίς Ιβερμεκτίνης: Πληθυσμός 331 εκατομμύρια [50,5% πλήρως εμβολιασμένος]
– Ημερήσια κρούσματα COVID: 127.108
– Ημερήσιοι θάνατοι από COVID: 574

Ας δούμε άλλες περιοχές της Ινδίας που χρησιμοποιούν Ιβερμεκτίνη με αριθμούς από τις 5 Αυγούστου 2021, που συντάχθηκαν από το JHU CSSE:

Δελχί με Ιβερμεκτίνη: Πληθυσμός 31 εκατομμύρια [15% πλήρως εμβολιασμένος]
– Ημερήσια κρούσματα COVID: 61
– Ημερήσιοι θάνατοι από COVID: 2

Uttarakhand με Ιβερμεκτίνη: Πληθυσμός 11,4 εκατομμύρια [15% πλήρως εμβολιασμένος]
– Ημερήσια κρούσματα COVID: 24
– Ημερήσιοι θάνατοι από COVID: 0

Τώρα ας δούμε μια περιοχή της Ινδίας που απέρριψε την Ιβερμεκτίνη.

Η πολιτεία Ταμίλ Νάντου (Tamil Nadu) ανακοίνωσε ότι θα απορρίψει την Ιβερμεκτίνη και αντ’ αυτού ακολούθησε την αμφίβολη καθοδήγηση τύπου ΗΠΑ για τη χρήση του Remdesivir. Γνωρίζοντας αυτό, μπορείτε να περιμένετε ότι ο αριθμός τους θα είναι πιο κοντά στις ΗΠΑ, με περισσότερα κρούσματα και περισσότερους θανάτους. Και θα είχατε δίκαιο. Η Ταμίλ Νάντου συνέχισε να ηγείται της Ινδίας σε περιπτώσεις COVID-19.

Η πολιτεία Ταμίλ Νάντου συνεχίζει να υποφέρει για την επιλογή της να απορρίψει την Ιβερμεκτίνη. Ως αποτέλεσμα, η παραλλαγή Δέλτα εξακολουθεί να καταστρέφει τους πολίτες της, ενώ ουσιαστικά εξαφανίστηκε στις πολιτείες που χρησιμοποιούσαν την Ιβερμεκτίνη. Ομοίως, στις Ηνωμένες Πολιτείες, χωρίς ιβερμεκτίνη, τόσο οι εμβολιασμένοι όσο και οι μη εμβολιασμένοι συνεχίζουν να εξαπλώνουν την παραλλαγή Δέλτα σαν πυρκαγιά.

Ταμίλ Ναντού χωρίς Ιβερμεκτίνη: Πληθυσμός 78,8 εκατομμύρια [6,9% πλήρως εμβολιασμένος]
– Ημερήσια κρούσματα COVID: 1.997
– Ημερήσιοι θάνατοι από COVID: 33

Όπως και τα δεδομένα του JHU CSSE, το τηλεσκόπιο του Γαλιλαίου δεν είπε ψέματα, και η αλήθεια μπορεί συνήθως να βρεθεί σε απλή θέα. Η Ιβερμεκτίνη λειτουργεί και λειτουργεί εξαιρετικά καλά. Ο εκπαιδευμένος από το Χάρβαρντ ιολόγος Δρ George Fareed και ο συνεργάτης του, Δρ Brian Tyson από την Imperial Valley της Καλιφόρνια, έχουν σώσει το 99,9% των ασθενών τους με COVID με ένα κοκτέιλ που περιλαμβάνει ιβερμεκτίνη. Έχουν κυκλοφορήσει εκδόσεις του νέου βιβλίου τους που δημοσιεύτηκαν στο Desert Review που πρέπει να διαβάσουν όλοι.

Θα μπορούσα να μιλήσω για το πώς κάθε ένας από τους ασθενείς μου που χρησιμοποιούσαν Ιβερμεκτίνη ανάρρωσε γρήγορα, για την πιο πρόσφατη περίπτωσή μου που αισθάνθηκε 90% καλύτερα μέσα σε 48 ώρες από την προσθήκη του φαρμάκου, αλλά δεν θα το κάνω. Θα μπορούσα να γράψω για το πώς η Βικιπαίδεια λογοκρίνει περισσότερο από την Pravda, για το πώς πρέπει πάντα να διαβάζετε την ενότητα “συζήτηση” ΚΑΘΕ άρθρου της Βικιπαίδειας για να βρίσκεστε στα παρασκήνια και να καταλαβαίνετε τι οι συντάκτες ΔΕΝ θέλουν να διαβάσετε, αλλά θα απέχω.

Θα μπορούσα να γράψω για το VAERS και για το πώς είναι πολύ πιο εύκολο να πλοηγηθείτε ακολουθώντας το Open VAERS ή πώς η Βικιπαίδεια έχει απεικονίσει άδικα τον Δρ Peter McCullough, έναν από τους πιο οξυδερκείς και αξιόπιστους γιατρούς στον κόσμο. Αλλά θα συγκρατηθώ.

Θα μπορούσα επίσης να συζητήσω τους τρέχοντες κινδύνους του συστήματος θεραπείας του καρκίνου και πώς η χημειοθεραπεία και η ακτινοβολία διεγείρουν τα καρκινικά βλαστοκύτταρα και την υποτροπή του καρκίνου. Σχετικά με το πώς αυτές οι πληροφορίες έχουν καταστραφεί και πώς η προσθήκη επαναχρησιμοποιημένων κοκτέιλ ναρκωτικών μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη αυτού, αλλά απομακρύνομαι από το θέμα μας.

Θα μπορούσα να απαγγείλω το ιστορικό πρώιμης εξωτερικής θεραπείας του COVID-19 με ανανεωμένα φάρμακα, συμπεριλαμβανομένης της Ιβερμεκτίνης, με όλες τις ιδιαιτερότητες, και ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ έχουν λογοκριθεί αυτές οι σωστικές πληροφορίες, αλλά αντ ‘αυτού, θα αφήσω την έρευνα αυτών των θεμάτων σε καθένα από εσάς τους αναγνώστες ως τα άτομα.

Γιατί γνωρίζετε ήδη τι θα συμβεί αν απλά καθίσετε και καταπιείτε αυτό που σας τροφοδοτούν τα μέσα ενημέρωσης. ΠΡΕΠΕΙ να αμφισβητήσετε τι σας λέει η κυβέρνηση και πάντα να κάνετε τη δική σας έρευνα.

Μετά την εξέταση του Γαλιλαίου το 1616, ο Πάπας απαγόρευσε όλα τα βιβλία και τα γράμματα που υποστήριζαν ότι ο ήλιος ήταν το κέντρο του Σύμπαντος αντί της Γης. Ομοίως, σήμερα, το FDA και ο ΠΟΥ έχουν απαγορεύσει οποιαδήποτε χρήση της Ιβερμεκτίνης για COVID εκτός κλινικής δοκιμής.

Το YouTube και η Wikipedia θεωρούν αμφότερα την Ιβερμεκτίνη για τον COVID ως αίρεση.

“Το YouTube δεν επιτρέπει περιεχόμενο που διαδίδει ιατρική παραπληροφόρηση που έρχεται σε αντίθεση με τις τοπικές υγειονομικές αρχές ή τις ιατρικές πληροφορίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) σχετικά με τον COVID-19 … Παραπληροφόρηση στη θεραπεία: ισχυρίζεται ότι η ιβερμεκτίνη είναι μια αποτελεσματική θεραπεία για τον COVID-19.”

Η Βικιπαίδεια ορίζει την αίρεση ως:

“κάθε πεποίθηση ή θεωρία που είναι σε μεγάλη αντίθεση με τις καθιερωμένες πεποιθήσεις ή έθιμα, ιδίως τις αποδεκτές πεποιθήσεις μιας εκκλησίας ή θρησκευτικής οργάνωσης. Ο όρος χρησιμοποιείται συνήθως σε σχέση με παραβιάσεις σημαντικών θρησκευτικών διδασκαλιών, αλλά χρησιμοποιείται επίσης απόψεις που αντιτίθενται σε κάθε γενικά αποδεκτή ιδέα. Ένας αιρετικός είναι υπέρμαχος της αίρεσης”.

Αίρεση είναι να διαφωνεί κανείς με την κυβέρνηση ή την υγειονομική αρχή της, ακόμη και αν έχουν όλοι λάθος και ακόμη και αν οι πολιτικές τους βλάπτουν τον άνθρωπο. Σήμερα δεν το λέμε αίρεση αλλά χαρακτηρίζεται πλέον ως “παραπληροφόρηση”.

Ο Γαλιλαίος κρίθηκε ένοχος για αίρεση και καταδικάστηκε στις 22 Ιουνίου 1633, σε επίσημη φυλάκιση, αν και αυτή μετατράπηκε σε κατ ‘οίκον περιορισμό, ποινή υπό την οποία παρέμεινε για το υπόλοιπο της ζωής του.

Στις 7 Αυγούστου 2021, το Medpage Today δημοσίευσε ένα νέο κουίζ, “Μπορεί η παραπληροφόρηση COVID να σας κοστίσει την ιατρική σας άδεια;