Αυγή μιας Νέας Εποχής

Άρθρο σχόλιο της Rosie C., φιλοξενούμενης συγγραφέα.

Dawn of the New Age of Aquarius

Φίλοι περνάμε μεγάλες στιγμές αλλαγής. Αυτή η αλλαγή είναι αναπόφευκτη και μέρος της εξέλιξης των ανθρώπων στη Γη. Όλα αυτά που συμβαίνουν γίνονται για κάποιο λόγο. Για να φέρει μια πιο ενημερωμένη ανθρώπινη νοοτροπία σε ύπαρξη.

Η ανθρώπινη νοοτροπία θα γνωρίζει ότι είναι αλήθεια, ότι δεν είναι απλά θνητή, αλλά μάλλον μέρος της Μιας συνείδησης, και ότι τελικά θα μπορέσει να δημιουργήσει αμέσως, ό, τι επιθυμεί.

Βρισκόμαστε στο κατώφλι μιας Νέας Γης, καθώς η Συνείδηση της Γης έχει εξελιχθεί στην Πέμπτη Διάσταση. Αφήνοντας τον άνθρωπο, για να προλάβει, καθαρίζοντας τις παλιές φθαρμένες πεποιθήσεις.

Η δουλειά μας στη Γη, είναι να ακούσουμε το μυαλό μας και το πιο σημαντικό που μας λέει.

Αν είναι φοβισμένες σκέψεις, θυμωμένες, εκδικητικές κ.λ.π., τότε χρειάζονται προσοχή. Πρέπει να ακουστούν από εμάς – όχι να αγνοηθούν, οπότε είναι καλό να τις γράψεις.

Πρέπει να κατανοήσουμε τον ανθρώπινο εαυτό μας, που διατηρήθηκε αιχμάλωτος κάτω από ένα πέπλο άγνοιας της αλήθειας μας.

Βρείτε την αγάπη και τη συμπόνια για την ανθρώπινη μας φύση και έτσι να βρείτε συμπόνια και αγάπη για όλους.

Κάνοντας το τελευταίο, απελευθερώσαμε την ενέργεια από αυτές τις σκέψεις που έχουν κρατήσει τον άνθρωπο πίσω για αιώνες.

Μόλις κάποιος κάνει αυτή την άσκηση, κάποιος αρχίζει σταδιακά να βλέπει μια μεγάλη αλλαγή στον εαυτό του, πως ρέει με το τι συμβαίνει στη ζωή.

Έτσι εμπιστεύονται τον εσωτερικό εαυτό τους, τη μεγάλη και μοναδική συνείδηση ​​που αποτελούν μέρος της.

Ίσως να ρωτάτε γιατί πρέπει να περάσουμε από τόσα τραύματα, γιατί το σκοτάδι κυριεύει τη ζωή μας. Είναι επειδή το σκοτάδι αντικατοπτρίζει το σκοτάδι μέσα μας.

Αυτά τα κρυμμένα μέρη της συνείδησής μας που πρέπει να τεθούν στο φως και μόλις γίνει αυτό, η συνείδηση ​​λιώνει στο φως.

Έχει ειπωθεί ότι θα είμαστε 50% ανθρώπινοι και 50% θεϊκοί. Θα ζήσουμε μια πολύ πιο ευτυχισμένη ζωή. Τα υψηλά και τα χαμηλά που κανονικά αισθανόμαστε λόγω της δυαδικότητας, θα είναι λιγότερο εμφανή και θα νιώσουμε περισσλοτερη αγάπη και ειρήνη.

Θα ζήσουμε με τους αδελφούς και τις αδελφές μας, τα ζώα και όλη τη φύση ως ένα.

Είμαστε εδώ για να παρακολουθήσουμε την αυγή μιας νέας εποχής, την εποχή του Υδροχόου. Πολλοί θα φύγουν από τη Γη επειδή δεν θέλουν το ταξίδι που πολλοί από εμάς πρόκειται να ξεκινήσουν.

Λέω σε όλους σας, προσπαθήστε να είστε μέρος της ροής, εμπιστευθείτε τη διαδικασία που συμβαίνει. Ευκολότερο να λέγεται παρά να γίνεται, μπορεί να πείτε.

Εάν εμπιστευόμαστε ότι όλα θα μπουν στη θέση τους, δεν θα πεινάσουμε, η πηγή των όλων από μέσα μας θα αναλάβει.

Αυτό που συμβαίνει τώρα δεν είναι γραμμένο σε μαύρο και άσπρο, δημιουργείται από όλους μας, οπότε δείτε τη μεγαλύτερη εικόνα, δείτε ότι είστε μέρος της ενότητας και η ενότητα θα φροντίσει για όλους μας.