Δρ. Charles Hoffe, καναδός γιατρός: “Το 62% των ασθενών που εμβολιάστηκαν για COVID έχουν μόνιμη καρδιακή βλάβη”.

Αναδημοσίευση από HealthImpactNews.com.

Έχουμε καλύψει στο παρελθόν την ιστορία του γιατρού Δρ. Τσαρλς Χόφε (Dr. Charles Hoffe), του γενναίου γιατρού που ασκεί ιατρική για 28 χρόνια στη μικρή, αγροτική πόλη Λίτον στη Βρετανική Κολούμπια, στον Καναδά.

Αφού χορήγησε περίπου 900 δόσεις πειραματικών ενέσεων mRNA COVID-19 της Moderna, σήμανε τον συναγερμό για τις σοβαρές αντιδράσεις και θανάτους που παρατηρούσε στους ασθενείς του που επέλεξαν να κάνουν το εμβόλιο (επέλεξε να μην το κάνει ο ίδιος).

Το αποτέλεσμα του να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου ήταν μια διαταγή φίμωσης του από τις ιατρικές αρχές της κοινότητάς του. Αψήφησε αυτή τη διαταγή και έδωσε συνέντευξη στη Laura-Lynn Tyler Thompson στην εκπομπή της όπου σήμανε τον συναγερμό για τις σοβαρές παρενέργειες που σχετίζονται με τους εμβολιασμούς με πειραματικά σκευάσματα Covid-19.

Η τιμωρία του για την προειδοποίηση του για τους κινδύνους αυτών των πειραματικών εμβολίων ήταν ότι απαλλάχθηκε από το νοσοκομειακό καθήκον και έχασε το μισό του εισοδήματός του.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Δρ Hoffe έδωσε ξανά συνέντευξη στη Laura-Lynn Tyler Thompson και συνεχίζει να μοιράζεται τα ευρήματά του με το κοινό σχετικά με τα πειραματικά εμβόλια COVID-19.

Ο Δρ Χόφε είναι πραγματικά ήρωας σήμερα, διακινδυνεύοντας όχι μόνο τη φήμη του, αλλά πιθανότατα και τη ζωή του για να φέρει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την “πανδημία” του COVID-19 που τα συστημικά μέσα ενημέρωσης και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προσπαθούν να λογοκρίνουν.

Σε αυτήν την τελευταία συνέντευξη, ο Δρ Χόφε δηλώνει ότι οι θρόμβοι αίματος που αναφέρονται στα συστημικά ΜΜΕ ως «σπάνιοι» είναι κάθε άλλο παρά σπάνιοι, με βάση τις δικές του εξετάσεις στους δικούς του ασθενείς που είχαν λάβει πρόσφατα ένα από τα πειραματικά εμβόλια.

Οι θρόμβοι αίματος που ακούμε για τους οποίους τα μέσα ενημέρωσης ισχυρίζονται ότι είναι πολύ σπάνιοι είναι οι μεγάλοι θρόμβοι αίματος που προκαλούν εγκεφαλικά επεισόδια και εμφανίζονται σε αξονικές ή μαγνητικές τομογραφίες κλπ. Οι θρόμβοι για τους οποίους μιλάω είναι μικροσκοπικοί (μικροθρομβώσεις) και πολύ μικροί για να βρεθούν σε οποιαδήποτε σάρωση. Μπορούν έτσι να ανιχνευθούν μόνο με τη εξέταση D-dimer.

Χρησιμοποιώντας αυτό το τεστ με τους δικούς του ασθενείς, ο Δρ Hoffe ισχυρίζεται ότι έχει βρει στοιχεία μικρών θρόμβων αίματος στο 62% των ασθενών του που εμβόλιάστηκαν με πειραματικά σκευάσματα mRNA.

Δηλώνει ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι πλέον μόνιμα ανάπηροι και δεν θα είναι πλέον «σε θέση να κάνουν αυτά που έκαναν παλιά».

Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα ότι έχουν ακόμη και αυτούς τους μικροσκοπικούς θρόμβους αίματος. Το πιο ανησυχητικό είναι ότι υπάρχουν ορισμένα μέρη του σώματος όπως ο εγκέφαλος, ο νωτιαίος μυελός, η καρδιά και οι πνεύμονες που δεν μπορούν να επιδιορθωθούν από τον οργανισμό. Όταν αυτοί οι ιστοί υποστούν βλάβη από θρόμβους αίματος, η βλάβη είναι μόνιμη.

Η προειδοποίησή του είναι πολύ τρομερή: «Αυτοί οι εμβολιασμοί προκαλούν τεράστια ζημιά και τα χειρότερα έρχονται».

Δείτε το σύντομο βίντεο 8 από την αρχική συνέντευξη που έχει δημοσιεύθει στα κανάλια Bitchute και Rumble.