Richard Boutry: “Στις 3 Ιουλίου 2021, αρχίζει μια νέα Δίκη της Νυρεμβέργης.”

Ο Γάλλος δημοσιογράφος Richard Boutry προαναγγέλλει από τη Νυρεμβέργη «στις 3 ΙΟΥΛΙΟΥ ο μεγάλος αντιστασιακός στον πόλεμο του Covid Γερμανός δικηγόρος Reiner Fuellmich κάνει έναρξη της Νυρεμβέργησ #2, υποστηριζόμενος από 1.000 δικηγόρους και 10.000 ιατρικούς εμπειρογνώμονες!»

Ακολουθεί μετάφραση του αποκαλυπτικού ρεπορτάζ που μεταδόθηκε από το κανάλι του δημοσιογράφου “La Minute de Ricardo”, στις 28 Μαίου 2021, κάτω από τον τίτλο “Reiner Fuellmich, αυτός ο ήρωας!”.

«Βρίσκομαι σήμερα, 28 Μαίου, στην Γερμανία, κοντά στην πόλη της Νυρεμβέργης για να τιμήσω και να εκφράσω τον σεβασμό μου στον Reiner Fuellmich, o oποίος είναι ένας από τους μεγάλους αντιστασιακούς σ’ αυτό τον πόλεμο του Covid. Είναι ένας από τους πιο μεγάλους Γερμανούς δικηγόρους, μέλος του δικηγορικού συλλόγου των ΗΠΑ.
Με δική του πρωτοβουλία, στις 3 Ιουλίου 2021, αρχίζει μια νέα Δίκη της Νυρεμβέργης. Πρόκειται για πολύ μεγάλη ομάδα, αποτελούμενη από 1.000 δικηγόρους και περισσότερους από 10.000 ιατρικούς εμπειρογνώμονες, οι οποίοι άρχισαν ποινικές διώξεις εναντίον του CDC (Κέντρου Ελέγχου των ασθενειών) στις Ηνωμένες Πολιτείες, εναντίον του Π.Ο.Υ. και πίσω από τον Π.Ο.Υ εναντίον του Bill Gates και της σατανικής μηχανορραφίας και εναντίον της ομάδας του Davos. Και όλες αυτές οι διώξεις για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Ο Fuellmich και η ομάδα του καταγγέλλουν τα τεστ PCR ως ακατάλληλα και ελαττωματικά, καθώς και την απάτη με τις άλλες ασθένειες, όταν ζητείται από τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν οποιοδήποτε θάνατο, ως θάνατο από Covid, ανεξάρτητα ποια ήταν η αιτία.

Άς επανέλθουμε στα δύο αυτά σημεία:
– Το τεστ PCR δεν ανακαλύφθηκε για να εντοπίζει τους παθογόνους ιούς. Είναι ανακριβές 100% από τους 35 κύκλους και άνω. Το ξέρουμε σίγουρα: οι κύκλοι είναι σήμερα ρυθμισμένοι μεταξύ 37 έως 45. Το γεγονός αυτό ακυρώνει το 90% των θεωρούμενων ως κρουσμάτων.
– Επί πλέον, το «εμβόλιο» παραβιάζει το άρθρο 32 της Σύμβασης της Γενεύης. Το άρθρο αυτό του 1949, απαγορεύει ιατρικούς πειραματισμούς, οι οποίοι δεν είναι απαραίτητοι για θεραπεία σε υγιείς ανθρώπους και σε προστατευόμενα άτομα.
Υπάρχει επίσης το άρθρο 147, σύμφωνα με το οποίο βιολογικοί πειραματισμοί σε προστατευόμενα άτομα αποτελούν «σοβαρό βιασμό» του Συντάγματος.
Ο Fuellmich και οι 1000 δικηγόροι βασίζονται σε αυτά τα νομικά κείμενα, τα οποία προνοούν θανατική ποινή για όσους προσπαθούν να παραβιάσουν αυτούς τους διεθνείς νόμους. Το ξέρετε ήδη και το καταδικάζετε, ότι πολλές προσωπικότητες των ΜΜΕ, πολιτικοί και γιατροί, υποκινούν συνειδητά σε εμβολιασμούς χωρίς να δίνουν οποιαδήποτε συγκεκριμένη πληροφορία για τις παρενέργειες και τους κινδύνους αυτής της γονιδιακής «θεραπείας». Αυτό που μόνο ξέρουν να λένε είναι ότι, τα εμβόλια είναι «σίγουρα
και αποτελεσματικά» και ότι «τα πλεονεκτήματα υπερέχουν των μειονεκτημάτων». Τι ασυνειδησία! Όπως έλεγε η γιαγιά μου « η προπαγάνδα δεν είναι επιστήμη! ̈.
Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να μπορεί, μέσα από σωστή πληροφόρηση, να είναι ελεύθερος να θέσει τέρμα σ’ αυτό τον πειραματισμό.
Εσείς που με ακούτε, τι μπορείτε να κάνετε για να τεθεί τέρμα σ’ αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας;

Διαδόστε αυτό το άρθρο. Ζητείστε εξηγήσεις από τους πολιτικούς, τους γιατρούς και τους νοσοκόμους! Ευχαριστώ πολύ και στο επανιδείν.»

Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο εδώ. Αρχειοθετημένο εδώ.