Τα πραγματικά δεδομένα για την ασφάλεια των εμβολίων στις έγκυες γυναίκες – Δεν υπάρχει ασφάλεια.

Επικεντρώσαμε την έρευνα μας σε μία και μοναδική μελέτη με τίτλο Preliminary findings of mRNA Covid-19 Vaccine Safety in Pregnant Persons.Στην εν λόγω μελέτη, από τις 35691 γυναίκες, συμμετείχαν ενεργά ουσιαστικά οι 3958, από τις οποίες ολοκληρωμένη εγκυμοσύνη είχαν οι 827. Με τον όρο όμως ολοκληρωμένη εγκυμοσύνη, η μελέτη εννοεί και τις αποβολές. Ο πίνακας που περιέχει την κρυμμένη πληροφορία για τα πραγματικά νούμερα των αποτυχημένων και επιτυχημένων κυήσεων, είναι ο πίνακας 4.

Στον πίνακα 4 αναγράφεται ότι από τις 827 γέννες, οι 104, ήταν αποτυχημένες από αποβολή. Αρχικά χωρίς να μπούμε σε λεπτομέρειες, να σχολιάσουμε ότι το ποσοστό θνητότητας εμβρύου με αυτά τα νούμερα που ανέρχεται σε 12,6% είναι υπερβολικά μεγάλο, αν τυχόν πάμε σε επίπεδο πόλης ή χώρας.
Στην περιγραφή με μικρά γράμματα, αναγράφει ότι από τις 827, οι 700 γυναίκες έκαναν το εμβόλιο, το τρίτο τρίμηνο. Αν κάνουμε την αφαίρεση, αυτό σημαίνει ότι οι 827-700 = 127 γυναίκες έκαναν το εμβόλιο είτε το πρώτο, είτε το δεύτερο τρίμηνο.

Αυτό σημαίνει ουσιαστικά ότι, από τις 127 γυναίκες, οι 104 απέβαλαν. Μιλάμε δηλαδή για ένα ποσοστό θνητότητας εμβρύου μετά το εμβόλιο, περίπου 82% για πρώτο ή δεύτερο τρίμηνο.

Λίγο πιο κάτω, αναγράφει ότι οι 96 από τις 104 γυναίκες απέβαλαν πριν την 13η εβδομάδα, δηλάδη πάνω στο στάδιο της οργανογένεσης, το οποίο είναι από τα πιο σημαντικά και βρίσκεται στο πρώτο τρίμηνο. Μιλάμε για ένα ποσοστό της τάξης του 92,3%. Οι υπόλοιπες 8 που εμβολιάστηκαν στο 2ο τρίμηνο, αποτελούν το 7,7%.

Το ότι γεννήθηκαν 724 παιδιά από μητέρες που έκαναν το εμβόλιο στο τρίτο τρίμηνο, επουδενεί λόγω δεν διασφαλίζει ότι τα παιδιά αυτά μεγαλώνοντας δεν θα αποκτήσουν προβλήματα από ότι πέρασε μέσα από την μητέρα και το προσδόκιμο ζωής τους.

Το ποσοστό αποβολών συνδυαστικά για το πρώτο και δεύτερο τρίμηνο, είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ και ακόμα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ για το πρώτο τρίμηνο αποκλειστικά. Άρα πόσο ασφαλή είναι τα εμβόλια για τις έγκυες γυναίκες;

Και τι επιπτώσεις μπορεί να έχουν τα συγκεκριμένα εμβόλια σε γυναίκες που είναι έτοιμες να κυοφορήσουν και έκαναν το εμβόλιο πριν μείνουν έγκυες;

Ποιες είναι οι ανεπιθύμητες παρενέργειες πέραων των “κλασσικών” όπως ναυτία, πόνος στο σημείο της ένεσης, πυρετός, και που δεν έχουν καταγραφεί πουθενά στη μελέτη αυτή;

Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο εδώ. Αρχειοθετημένο εδώ.